Frida Digital

LORETTE GROUP

Botiga en línia de roba femenina multimarca amb enviaments a escala nacional i servei d’assessorament d’imatge personalitzat.

“La moda que s’adapta al teu estil de vida.”

l'encàrrec

Lorette Group es va posar en contacte amb nosaltres per refrescar la seva marca i iniciar-se a la venda en línia.

Tenien clar que volien potenciar la seva presència a xarxes socials, així com canviar la seva imatge corporativa per tal d’unificar aquesta en el seu perfil d’Instagram i a la seva pàgina web.

el procés

Comencem amb una rentada de cara: un restyling complet de la imatge de la marca. Renovem el logotip, d’acord amb el caràcter de l’empresa, definim l’estil, el to, la tipografia corporativa i els colors de la marca.

Un cop definit això, vam posar fil a l’agulla per crear una estratègia per a les seves xarxes socials.

L’objectiu principal era guanyar visibilitat entre el seu públic ideal i interaccionar amb la seva comunitat. Per tal d’aconseguir-ho, optimitzem els seus perfils de xarxes socials i creem accions sovint per arribar a més públic.

Finalment, i no menys important, li vam donar un canvi complet a la seva web. Vam crear una home personalitzada amb els elements, banners i contingut de text desitjat.

Optimitzem el SEO web de cada pàgina, categoria, subcategoria i article. D’aquesta manera, es situa en les primeres posicions dels buscadors.

I finalment, creem el seu bloc corporatiu i dues pàgines de contingut extra (en el seu cas: Equip i Mercat Virtual).

creació de contingut

Lorette Group donen molta importància a la imatge, per això van sol·licitar els nostres serveis de fotografia editorial i vídeo per crear el seu propi contingut, tant per a la seva web, com per a les xarxes socials.

resultats

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contacta'ns!