Frida Digital

Gaudeix de les promocions flash de la

HAPPY WEEK!

0
WEBS RESTANTS

Els 10 primers sol·licitants s’emporten
el pack Ecommerce per 599€ (abans 999€).

Contacta amb nosaltres!

Quin és el pack en qüestió? 👇

Una pàgina web ho fa real.

Som especialistes en la creació de botigues online. Creem la teu lloc de venda a internet amb un disseny personalitzat i seguint l’estil de la teva marca. Pujem els teus productes en línea perquè estiguin a l’abast de tothom a un sol click!

ECOMMERCE.

* Inclou una sessió d'assessorament gratuïta, on valorem la teva situació i t'informem de cadascuna de les accions a dur a terme.

SET UP INICIAL

Cerca de domini disponible i creació de correu electrònic professional amb el nom de la teva empresa. Es crearan dos comptes de correu bàsiques: una de contacte i una personal. En aquestes rebràs totes les notificacions relacionades amb comandes, missatges de clients i notificacions del web.

Cerca de Hosting i CMS, adaptada al teu negoci, necessitats, client i producte.

Fes-te visible a Google: afegeix la teva ubicació, horaris i fotos de les teves instal·lacions.

A partir de la teva imatge de marca, es buscaran els elements que més encaixin amb la teva empresa. Des dels colors, passant per les imatges i la tipografia.

Creació de contingut visual per a la teva web: recerca i / o creació d’imatges i banners.

Maquetació i redacció de textos: inclou la redacció de textos per a la teva pàgina web, així com les pàgines de contingut.

Integració de mètodes de pagament principals: Visa, transferència bancària i contra-reemborsament.

Creació de pàgines de la botiga principals: catàleg, fitxa de producte, compte i cistella de la comrpa.

Creació de seccions bàsiques: Sobre l’empresa, Contacte i pàgines de Textos Legals: Política de Privadesa, Enviaments i Devolucions, Mètodes de Pagament, Cookies i Termes i Condicions.

Creació de les categories desitjades i subfamílies, així com els atributs de cada producte.

Pujada dels primers 20 productes: creem la fitxa de producte de cada producte, amb una descripció adequada i paraules clau.

Paraules clau, tags, meta títols i meta descripcions en totes les categories, subcategories i en pàgines principals.

Sense un bon SEO no apareixeràs a Google. Com funciona?

Google funciona per recerques de paraules, per aparèixer en la recerca dels teus clients ideals, has de incloure paraules clau i tags (etiquetes). Per trobar les paraules clau perfectes, t’has de posar en la pell del teu client potencial i pensar quin tipus de paraules buscaria per trobar els teus articles.

Benvinguda a el món de l'ecommerce! Vols possar en marxa la botiga en línia i busques un disseny personalitzat i d'acord a l'estil de la teva marca. T'ajudem amb la posada a punt de la teva web: una pàgina web ho fa real.

999€ PAGAMENT ÚNIC

*Costos adicionals no inclosos.

PACK PERSONALITZAT

Busques alguna cosa més? Et fem una visita sense compromís per crear-te un pressupost personalitzat adaptat a les teves necessitats.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contacta'ns!