Com treballen les xiquetes de Frida?

És curiós que, després d’un any d’haver obert l’agència i d’haver creat aquest blog, no hàgim dedicat ni tan sols una entrada a nosaltres.

Doncs mira, avui ho farem.

Ens agrada ser transparents com l’aigua i aquesta estoneta d’escriptura va dirigida perquè tu sàpigues com treballem amb els nostres projectes.*

*Cosa que no hem explicat mai amb detall i creiem que mereix una entrada al Blog de Marketing que parla el teu Idioma!

1. Reunió inicial.

Com ens encanta veure-us les caretes.

Sempre que sigui possible, intentem quadrar una reunió presencial amb les potencials clientes (sigui a les teves instal.lacions o a la nostra oficina). D’aquesta manera podem ficar-te cara i conèixer com et comuniques, amb quin llenguatge, quines expressions utilitzes i quin perfum gastes.

I tu diràs… i a tu que t’importa?

Bé, moltes teniu present un projecte de marca personal i tu, com a marca necessites representar tot el que ets. Per tant, ens agrada conèixer la teva persona tant com a la teva marca.

Explica’ns perquè ets aquí: que necessites, quins són els teus punts febles i els teus punts forts.

2. Pressupost (a.k.a ‘La Dolorosa’).

Una vegada tenim analitzat el teu projecte, redactem el pressupost segons les teves necessitats i els teus objectius.

Aquest procés pot tardar entre 2 a 5 dies laborals.

3. Intimem?

Una vegada acceptat el pressupost, comença una relació de confiança i intimitat màxima entre tu i nosaltres. Ens has deixat al teu nadó a les nostres mans i per nosaltres, això implica una confiança cega.

Aquí és on interioritzem la marca, investiguem el sector i la competència i adaptem les tendències al teu projecte.

L’únic que demanem és un ‘dar y recibir’.

A què ens referim? Nosaltres ho intentarem donar tot per tu, però sempre que demanem informació o material, necessitem una implicació de la teva part.

Recordem que nosaltres som les professionals en el sector comunicació/marketing, però qui coneix i és una crack en el sector de la teva empresa ets tu.

Si no hi és present aquesta implicació, creu-nos: es notarà en el resultat.

4. ‘Manos a la obra’.

Començem a tocar ‘xixa’.

Acostumem a treballar amb documents compartits on tu tindràs accés total, tant per llegir com per editar. D’aquesta manera, podrem treballar per escrit i en línia en qualsevol dispositiu i a qualsevol hora.

Totes les accions queden redactades a un Calendari Editorial que brindem només començar.

De la mateixa manera, es fan arribar estadístiques i informes dels processos realitzats.

I aquí arribem al nostre principi fundamental:

5. Analitzem com a boges.

Si no s’analitza una acció de marketing i es treuen conclusions, és com si no s’hagués fet.

Per això, intentem fer reunions esporàdiques amb tu per tal d’aclarir i programar properes accions estudiant les ja realitzades.


Bé, ja coneixes una miqueta més de nosaltres. Que et sembla si ara ens deixes conèixer-te a tu?

📩 hola@fridadigital.es

Comparteix aquest post:

Vols més?

La força de Napoléo Bonaparte

Com a líder militar, Napoleó Bonaparte era famós per la seva èmfasi en la velocitat i l’acció. De fet, juntament amb la força bruta, va ser el principal factor que va impulsar els seus exèrcits d’una victòria a una altra. “La força de l’exèrcit”, va afirmar, “com la potència en mecànica, és el producte de multiplicar la massa per la velocitat”. Aquest èmfasi en la velocitat finalment va donar forma a

Llegir més >>

Must-haves del teu perfil d’empresa a Instagram

D’acord. Acabo d’obrir-me un compte a Instagram per promocionar el meu negoci. I ara què? Considera el teu perfil d’Instagram com una carta de presentació: serà la primera impressió que s’emportaran els teus clients potencials de la teva empresa. Podríem dir que, per tal de tenir un perfil optimitzat, hauríem de complir amb certs elements en aquesta xarxa social, els repassem? 1. Presenta’t. Un ‘hola’ no és el mateix que un ‘bona tarda, sóc la Txell i

Llegir més >>

El “Principi del Cadell” o Neotènia aplicat al màrqueting

Nois! Aquí està tot inventat. 🐶 El “Principi del Cadell” o tambè conegut com “Neotenia” es tracta d’una tècnica de marketing on es busca causar en el consumidor la necessitat de protegir allò que surt en l’anunci o dit en altres paraules: crear tendressa. Quan surt un cadell a un vídeo, la nostra reacció instantànea és: “Ai!!! Que monada, me’l emporto a casa ara mateix (encara que la meva dona

Llegir més >>

La cara B d’Instagram: lo Finstagram

Vale, agafa seient. I si et diem que hi ha un raconet secret dins d’Instagram on no existeix el postureo i la gent es mostra tal com és sense màscares? Doncs si, senyors/es, existeix i es diu Finstagram. Es tracta de perfils dins de la mateixa xarxa social, on es penja contingut sense filtres de cap mena. 1. L’origen de tot. El seu nom és una abreviació de Fake Instagram (Instagram falç). Encara que sembli contradictori –

Llegir més >>