Frida Digital

MARKETING DIGITAL & DISSENY GRÀFIC

Encantades de
presentar-te a Frida.

Frida és la primera agència de comunicació feta per dones i per a dones.

Com va sorgir la idea?

Des de el dia 0 vam batejar a Frida com “la filla de la pandèmia”.

En aquell dies sense rumb i quan tots anàvem com pollastres sense cap, ens vam adonar que cada vegada més empresaris necessitaven ajuda per iniciar-se en el món de l’ecommerce per poder vendre els seus productes en línia.

Va ser llavors, quan coneguts ens sol·licitaven ajuda per vendre a través de plataformes digitals, i una cosa molt curiosa va succeir: totes les persones que ens van contactar eren dones.

Aquí ens vam adonar que moltes companyes estaven tenint la seva primera presa de contacte amb les vendes en línia, caminaven perdudes i no sabien on es ficaven. Ens encanta aquest món i ajudar altres emprenedores a fer el seu somni realitat. I vam dir Per què no?

El nom va sorgir a la dutxa: Frida Kahlo, un referent femení en la història. Quin millor nom per a una empresa dirigida per i per a dones, que un nom propi de dona? Ho teniem molt clar; una dona amb caràcter, creativa, independent i forta era just el que ens representava.

Qui hi ha darrere de Frida?

ariadna.

La reina de l’organització i els números. Cap problema humà que se li resisteixi.

sara.

Apassionada per les xarxes socials. L’única persona al món capaç d’escriure’t a través del mòbil i transmetre el seu bon rotllo.

anna.

Dissenyadora gràfica amb lleu obsessió pel minimalisme. Deixa-li llapis i paper i donarà forma a la teva idea.

On ens pots trobar?

Avinguda Francesc Macià, 56 (Oficina D-2)
Les Borges Blanques, 25400
Lleida